KATUINTJE De site van een tuinliefhebber

Home Open Tuin Zaden Kadozakjes Tuinboeken Bed & Breakfast Bestellen Contact Links

B&B De Heerlijkheid Ruinerwold

In 2004 hebben Katuintje en haar man het roer omgegooid. Ze hebben hun vaste banen opgezegd en zijn vanuit de randstad verhuisd naar Drenthe. Ze kochten een oude, vervallen boerderij en hebben die van onder tot boven gerestaureerd.

In het achterhuis (de voormalige stal) hebben ze twee ruime Bed & Breakfast kamers gemaakt. De kamers bevinden zich allen op de begane grond met openslaande deuren naar een eigen stukje tuin. Ook hebben de kamers allemaal een eigen badkamer, koelkastje en zithoek met tv, dvd en hifi met i-pod docking station.

In het voorhuis hebben ze een 4-persoons vakantiehuis gerealiseerd dat uitkijkt over de weilanden. Het huis heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. Ze verhuren het vakantiehuis altijd maar aan 1 partij, dus ook als u er met zijn tweeën in wilt verblijven, hoeft u het niet te delen met anderen.

Het gehele jaar ontvangen Katuintje en haar man gasten in hun Bed & Breakfast. De gasten waarderen hun accommodatie bijzonder hoog. Zo hoog zelfs dat ze al vier jaar op rij bij Zoover zijn verkozen tot 1 van de 25 beste B&B’s van Nederland! Daar zijn ze natuurlijk best een beetje trots op.

De Bed & Breakfast is bijzonder geschikt voor rustzoekers, wandelaars, romantici en natuurlijk tuinliefhebbers. De accommodatie is alleen geschikt voor volwassenen.

Bent u benieuwd naar meer informatie over Bed & Breakfast De Heerlijkheid Ruinerwold, dan kunt u een kijkje nemen op de volgende website:

www.deheerlijkheidruinerwold.nl

Om een indruk te geven van de accommodatie, vindt u hieronder enkele foto’s van de kamers en het vakantiehuis.

Kamer De Melkstal

Kamer De Melkstal

Kamer De Tuinkamer (met privé buitenjacuzzi)

Kamer De Tuinkamer (met privé buitenjacuzzi)

Vakantiehuis Opa’s Huisje: huiskamer

Vakantiehuis Opa’s Huisje: huiskamer

Vakantiehuis Opa’s Huisje: huiskamer

Vakantiehuis Opa’s Huisje: keuken

Vakantiehuis Opa’s Huisje: badkamer

Vakantiehuis Opa’s Huisje: terras

Vakantiehuis Opa’s Huisje: slaapkamer begane grond

Vakantiehuis Opa’s Huisje: slaapkamer 1e verdieping